2013-08-06 10:45:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Nehéz feladat elé állítják

Napi horoszkóp augusztus 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha ön valakit szeret, akkor azt őszinte szerelemmel szereti. Minden más jegynél nehezebbre esik önnek, hogy mást mutasson, mint a valós érzései. Így aztán könnyen megbánthat valakit, akit pedig nem kéne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön szinte bravúros volt az utóbbi időben abban, hogy hogyan kerülje ki a konfliktushelyzeteket. Ám sajnos ebben is fel lehet őrlődni, nemcsak a nyílt küzdelmekben. Néha vállalja fel a konfrontálódást, ha jót akar magának!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kimerült, igazán ráférne már önre egy kis kikapcsolódás, pihenés. Habár igaz a mondás, hogy amit ma megtehet, ne halassza holnapra, a mai napjára ez mégsem a munkára, hanem a szórakozásra, pihenésre értendő.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem tudja, de nem is szabad titkolnia az örömet, amit afelett érez, hogy láthatóan új irányt vett az élete. Az új életcélok ismét a régi lendülettel ruházzák fel. Ha azonban túl van már az élete delén, legyen mértéktartó a fizikai próbákon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Család problémáit őszinte beszélgetéssel oldhatja meg a legkönnyebben. Fontos azonban, hogy a beszélgetőpartnere az legyen, akivel a gondja van. Nem igaz, hogy lehetetlen a megértés. Muszáj próbálkoznia! Minden más, csak pletykálkodás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nehéz feladat elé állítják ma a munkahelyén. Hirtelen támadt kétségei ellenére sem mer azonban nemet mondani. De támogatást nyugodt szívvel kérhet. Meg is fogja kapni, nem kell aggódnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Fáradtság, kialvatlanság miatt lehet ma gyengébb a koncentrációs képessége. A kimerültsége is azt jelzi, hogy ideje lenne végre szabadságra mennie. A nyár a legjobb időszak a töltődésre, ezt ne feledje!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Úgy érzi, másra sem vágyik a magánéletében, mint nyugalomra és békességre. Valahogy mégis mindig tüzeket, és csatákat ébreszt maga körül. Ez azért is van így, mert önben van felhalmozódva rengeteg feszültség. Először azt kéne oldania.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szokása, hogy gyorsan döntsön, ám ez a mai napon nem biztos, hogy feltétlenül jó döntésre vezet. Lehet, hogy új állásajánlatot kap. Bármily csábító is legyen, kérjen egy kis gondolkodási időt! Aludjon rá egyet, és csak holnap válasszon!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Tele van energiával, úgy érzi, hegyeket tudna ma megmozgatni. Vigyázzon: a szellemiekben nem lehet baj, de a fizikai téren már akadhatnak gondjai. Ne erőltesse a térdét, és óvja a fejét, nyakát, vállait!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön kifejezetten makacskodó fajta, még amikor látja, hogy esetleg rosszul döntött, akkor is köti az ebet a karóhoz. Nem azt várják öntől, hogy nyíltan beismerje tévedését, csak, hogy cselekedjen másképp! Majd kimagyarázza.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Rendületlenül hisz az álmaiban: ön a világ legmakacsabb álmodozója. Jól teszi, csak így lehetséges az, hogy amit remél, az meg is valósuljon. De vésse észbe: mindez elsősorban önmagán múlik. Ne vádoljon senkit, ha nem megy!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: